utorok 30. mája 2017

#style F&F Pink Crossbody Bag

Jou!

Mám pocit, že prešla celá večnosť, odkedy som písala na blog! Asi to je aj pravda, lebo minulé články som mala skoro na 100% predpripravené už dlhú dobu :D Dnes vám prinášam na moje pomery niečo nezvyčajné! Fashion príspevok! No veríte tomu? Za chvíľu si možno budem nárokovať na hešteg #módnaikonarazmódnaikonanavždy...


Odkedy som mala módne nákupné ošiale, už ubehlo pár mesiacov a momentálne nakupujem oblečenie minimálne. Nejak sa mi nechce chodiť po obchodoch :( :D Ale keď uvidím náhodou niečo, čo ma zaujme, musím to mať. A toto je presne aj príbeh mojej novej kabelky.

Predstavte si, že idete do Tesca, lebo chcete klobásy na grilovačku. Samozrejme, prechádzate oddelením F&F oblečenia, zrazu ju zbadáte a viete, že sa po ňu musíte vrátiť. A tak to proste urobíte a kúpite si novú kabelku. Najlepšie je, že je ružová, super milučká a stála iba 14€! Kam už ďalej! Poviem vám. Môžete si kúpiť ešte takú istú, iba v nude verzii so zlatými trblietkami. Áno, aj to som spravila. Idem predsa na svadbu a tam ju potrebujem :P

Sezóna overalov zahájená ❤

Ale späť k ružovej! Paradoxom je, že aj keď je relatívne malá, zmestíte do nej všetko potrebné. Peňaženka klasickej veľkosti vám tam síce nevojde, ale obrovský smartfón ako ten môj áno. Vo vnútri je jeden veľký "hlavný" priečinok a jeden malý, kam hodíte napr. slúchadlá, aby sa vám nemotali do všetkého. Ja tam s obľubou odkladám bločky a použité vreckovky (fuj :D).

Ružovú farbu veľmi príjemne dopĺňajú zlaté zapínanie a 10-15 cm dlhý kúsok zlatej retiazky na každej strane, kde sa "pripína" popruh kabelky. A asi už viete, že milujem zlato... Jedinou nevýhodou je, že popruh nie je nastaviteľný a nie je ani odopínateľný. To odopínanie by som kľudne oželela, ale ak máte sestru o hlavu vyššiu (ako je to v mojom prípade), s ktorou šérujete doplnky, môže to byť problém, lebo dĺžka popruhu nemusí sadnúť obom.


Odporúčam túto kabelku? Áno! Chcela by som ďalšie farby (okrem tých dvoch, čo už mám)? Jednoznačne! Neviem, či ste si to všimli, ale F&F v posledných rokoch ide v oblasti oblečenia a doplnkov hore. A ja ako hrdý zamestnanec Tesca som tomu len a len rada ;)  

Zas a znova pripomínam našu Fan Page na Facebooku. Ukážte nám trocha lásky :P Čekujte aj môj insta @veronka_r, lebo tam pribudne #ootd vo full verzii s touto ružovou kráskou :)

Majte pekný deň a urobte si radosť niečím ružovým!

4 komentáre: