nedeľa 20. augusta 2017

#review Golden Rose Smokey Lashes Mascara

Jou!

Staré dobré testovanie kozmetiky! Ja to milujem a dúfam, že vám sa to tiež páči. Veď čo je lepšie, ako dozvedieť sa, čo za to stojí a čoho sa radšej vyvarovať. Okej, veľa vecí je lepších, ale o tom dnes nebude reč :P


Ak sledujete pinkpanda.sk na instagrame alebo Facebooku, často sa stretnete s rôznymi promo kódmi, ktoré sa podľa môjho názoru oplatí využiť. Poštovné zadarmo? Yaaaaaas! To len taký life hack na začiatok.

Viete čo je vtipné? Že sa posledné mesiace som kúpila toľko druhov špirál, koľkokrát som asi bola namaľovaná :D :D Okej, možno preháňam, ale som očividne nezastaviteľná... No, poďme na to, konečne.

TU som už raz písala o špirále značky Golden Rose, ktorú som si absolútne zamilovala a asi navždy bude patriť k mojim obľúbencom. Viackrát som sa vyjadrila, že mi najviac vyhovujú malé, pevné a husté štetiny s tenkým kartáčikom. Ale potom si poviem, že treba vyskúšať všetko, čo život (alebo kozmetický priemysel) ponúka. Je nutné pripomínať, ako neviem odolávať peknému baleniu? Metalická ružová je život! ❤


Išla som úplne mimo svojej komfortnej zóny a zrazu mám doma špirálu s tučným huňatým aplikátorom. Och, hneď som sa zľakla, čo na to povedia moje malé oči.



Na obale môžete vidieť, čo všetko maskara sľubuje. Objem a intenzívnu čiernotu. Ó, áno. Toto môžem a som v napätí. Hneď na začiatok vás upozorním, že ak máte fakt malé oči alebo ste trocha nešikovná ako Kika, toto nie je nič, čo by ste si mali kúpiť. Dovidenia, ani nemusíte čítať ďalej, ak nechcete :D

Ak vám to však problém nerobí, isto sa potešíte objemu, ktorý špirála vytvorí. Nemala som ani problém dostať sa úplne ku korienkom mihalníc a všetko je pekne a súvisle pokryté. Čo mňa osobne milo prekvapilo bol fakt, že spodné riasy som si namaľovala veľmi jednoducho. To som od špirály s takýmto kartáčikom naozaj nečakala.

Bez špirály a upraveného obočia :-O

Namaľované vs. nenamaľované

Pokus o dve vrstvy vs. jedna vrstva na lepšom oku :D

Objem tam teda je, ale čo tá čiernota? YES,YES, YES! Neviem, či je to tým, že som si zvykla na moje polopriesvitné mihalnice, no musím povedať WOW! Toto je čierna čiernota. Skoro ako svedomie niektorých ľudí.

Táto maskara je novinkou v ponuke, takže je možné, že ak sa pre ňu rozhodnete, bude stále na sklade ;) Koniec koncov máte super čiernu objemovú špirálu za skvelú cenu 6€. No, nekúp to! Ja som zatiaľ s maskarami od značky Golden Rose veľmi spokojná. Nebudem sa nejakej novej brániť ani nabudúce.


Majte pekný deň s čiernymi mihalnicami, ale čistým svedomím!

2 komentáre:

  1. Wow! Vytvára ozaj krásny efekt, taktiež by som to od takejto riasenky nečakala :)

    OdpovedaťOdstrániť